Fethiye Katrancı Koyu

Katrancı Koyu, Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı oldukça güzel bir koydur. Koy, Fethiye ilçesine 16 kilometre uzaklıktadır. Koy, orman için kamp alanıdır. Burada yer alan kamp alanına çadır veya karavan ile gelerek rahat bir konaklama yapabilirsiniz. Doğayla iç içe, masmavi bir deniz sizleri bekliyor.

Doğası ve denizi ile kendisine hayran bırakan Katrancı, Fethiye karayoluna 1 kilometre mesafede bulunmaktadır. Karayolunun kenarlarına yapılan balkon şeklindeki cepler sayesinde, bu yoldan geçenler arabalarını kenara park ederek eşsiz manzaranın güzelliğini doya doya seyredebilmektedir.

Katrancı’da konaklamalar çadırlarla yapılmaktadır. Aynı zamanda karavanı olanlar için de ideal bir kamp alanıdır. Çoğu kamp alanında olduğu gibi burada da yemek içme işlemleri kampçılar tarafından yapılmaktadır. Özellikle akşam saatlerine doğru deniz kenarına kurulan sofralar, keyifli yemeklere ve sohbetlere ev sahipliği yapmaktadır. Tatilde kendi yemeğini yapmak istemeyenler de unutulmamış elbette. Kamp alanında yer alan restorant, kafe ve bakkal gibi yerlerden ihtiyaçlarınızı temin edebiliyorsunuz. Üstelik fiyatları da oldukça uygun.
Kamp alanında sosyal aktiviteler için, disko ve atari salonları bulunuyor. Kamp diskosu, gece saat 01:00’e kadar açık oluyor. Ayrıca çamaşırhane ve bulaşıkhane gibi yerlerden de yararlanabiliyorsunuz. Katrancı Koyu Kamp Alanı’ndan Fethiye ilçe merkezine ulaşım oldukça kolay. Kamptan yarım saat arayla kalkan servis sayesinde, ulaşımınızı rahatlıkla sağlayabiliyorsunuz.

katranci koyu fethiye
Katrancı Koyu

Katrancı Koyu Kamp Sezonu Ne Zaman ?

Peki Katrancı’da kamp zamanı ne zaman başlıyor ? Ve ne zaman sona eriyor ? Katrancı’da kamp sezonu Haziran ayının başında başlıyor ve Eylül ayının sonuna kadar devam ediyor. Kamp içinde 6 güvenlik görevlisi bulunuyor. Fethiye ilçesinin Katrancı’da kamp yapmak için erkenden rezervasyon yaparak, yerinizi ayırtmanızda fayda var. Etrafı ormanlarla kaplı, tertemiz havasıyla Katrancı tatilcileri bekliyor.

katranci koyu
Katrancı Koyu

Katrancı Koyu Kamp Fiyatı Ne Kadar ?

Kamp alanında çadırı olmayanlar da unutulmamış tabi ki. Çadırı olmayanlar için çadır kiralaması yapılabiliyor. Ayrıca çadırların içine minibar, yorgan ve çarşaf gibi ihtiyaçlar da temin edilebiliyor. Kamp içinde çadır yeri ücretleri günlük 63 TL. Karavan yeri ücretleri ise 73 TL.

Katrancı Koyu 2022 Giriş Fiyatları:

Şahıs Girişi: 10,00 TL
Motorsiklet Girişi: 20,00 TL
Küçük Vasıta Girişi: 30,00 TL
Küçük Minibüs Giriş: 72,00 TL
Büyük Minibüs Giriş: 150,00 TL
Otobüs Girişi: 300,00 TL

Giriş fiyatları, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından her yıl güncellenmektedir.

Katrancı Koyu Kamp Alanı
Katrancı Koyu Kamp Alanı


Katrancı Koyu’na Nasıl Gidilir ? Nerede ? Ulaşım

Katrancı, Fethiye’ye yaklaşık 16 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Fethiye-Muğla karayoluna yakın bir mesafede bulunan Katrancı, Göcek ile Fethiye arasında bir konumda. Fethiye’den Göcek’e giden minibüsleri kullanarak Katrancı Kamp Alanı Yolu’nda indikten sonra yaklaşık 1,5-2 kilometre kadar bir mesafeyi yürüyerek alana ulaşabilirsiniz. Özel araç ile geliyorsanız, bu yolu kullanarak kampa kolayca ulaşabilirsiniz. Koyun tam konumu için Google Maps linkine bakabilirsiniz.

Fethiye’deki bir başka doğal güzellik için Fethiye Kelebekler Vadisi başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 yorum