Berk Otel Chalet Sarimsakli Ayvalik

Ayvalık Berk Otel & Resort, Ayvalık

Berk Otel, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yer almaktadır. Berk Otel’e bağlı Ayvalık’ta 3 adet farklı otel yer almaktadır. Bu oteller: Büyük Berk Otel, Çamlık Berk Otel ve Berk Otel Chalet’tir.Berk Otel Resort’un ETS Tur ile anlaşması bulunmaktadır. Berk Otel & Resort fiyatları, yaz sezonunda kişi başı 400 TL ile 1.000 TL arasında değişmektedir. ETS TUR’un internet sitesinden Berk Otel için rezervasyon yaptırabilirsiniz. ETS TUR.

Berk Hotel & Resort

Büyük Berk Otel olarak bilinen Berk Hotel & Resort, Ayvalık’ın Sarımsaklı bölgesinde yer almaktadır. Sarımsaklı Plajı’nın soğuk sularına sıfır bir konumda yer alan Berk Hotel & Resort’un plajı ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Standart ve Executive oda seçenekleri bulunan Berk’de şu hizmetler mevcuttur:

Kuru temizleme, Bebek bakımı, Doktor, Spa & Cilt bakımı, Kuaför, Otel transfer hizmeti, Kişiye özel kasa, Klima, Duş / küvet, Saç kurutma makinesi, Mini bar, Oda servisi, Balkon, WIFI

Berk Resort Adresi: Atatürk bulvarı Kahramanlar Mah Kumsal Sok No:1 Sarımsaklı Ayvalık BALIKESİR
Berk Resort Telefon Numarası: 0 266 324 10 45
Berk Resort İnternet Sitesi: www.ayvalikbuyukberkotel.com

Ayvalık Berk Hotel & Resort
Ayvalık Berk Hotel & Resort

Berk Otel Chalet

Berk Chalet, Büyük Berk Otel’in hemen yanında bulunmaktadır ve bu iki oteli ayıran bir sokak vardır. Berk Otel ile aynı imkanlara sahip otele gelen müşteriler, her iki otelin olanaklarından
faydalanabilmektedir. Berk Otel’in Sarımsaklı’da bulunan plajındaki şemsiye ve şezlonglar, otel müşterilerine ücretsizdir.

Berk Chalet Adresi: Atatürk bulvarı Kahramanlar Mah. Kumsal Sok No:1 Sarımsaklı Ayvalık BALIKESİR
Berk Chalet Telefon Numarası: 0 266 324 10 46
Berk Chalet İnternet Sitesi: www.ayvalikberkchalet.com

Berk Otel Çamlık

Çamlık Berk Otel, Berk Otellerin üçüncüsüdür. Bu otel, Ayvalık’ın Çamlık bölgesinde yer almaktadır. Berk Otel Çamlık, diğer otellerin özelliklerinin hepsini barındırmasının yanı sıra mevkii olarak farklılık göstermektedir. Yine deniz kenarında bir bölgede yer alan Berk Otel Çamlık, Orta Çamlık Mahallesi’nde yer almaktadır.

Çamlık Berk Adresi: Orta Çamlık Mahallesi İnönü Caddesi No.87 Ayvalık BALIKESİR
Çamlık Berk Telefon Numarası: 0 266 312 15 01
Çamlık Berk İnternet Sitesi: www.ayvalikberkotel.com

Konaklama sayfasından diğer işletmeleri görüntüleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 yorum