İzmir Kordon Boyu

İzmir Kordon Boyu, İzmir’de gezilecek yerlerden bir tanesidir. İzmir’in en önemli noktalarından biri olan Kordon, özellikle pazar günlerinde İzmirlilerin akınına uğramaktadır.

Denizin hemen kenarında uzanan Kordon, sahil yürüyüşleri için tercih edilen yerlerden biridir. İzmir’de günbatımını izlemenin keyfini çıkartabileceğiniz gibi akşamları ışıklandırmasıyla beraber Kordon daha bir güzel olmaktadır.

İzmir Kordon Boyu

İzmir Kordon‘da bulunan kafeler, barlar ve restoranlar bölgeye ayrı bir güzellik katmaktadır. Cuma ve cumartesi günlerinde bölgede bulunan barlar ve kafeler oldukça hareketlidir. Ayrıca sabah saatlerinde Kordon’da bulunan kafelerin bir çoğunda kahvaltı servisi de yapılmaktadır.

İzmir Kordon Boyu
İzmir Kordon Boyu

İzmir Kordon Boyu’na Nasıl Gidilir? Nerede? Ulaşım

Metro ile gitmek için Alsancak Durağını kullanabilirsiniz. İzmir Adnan Menderes Havaalanı’ndan Kordon’a gitmek için metro hattı kullanılabilir.

İzmir Otogarı’ndan Kordon’a gitmek için ise 163 numaralı otobüse binebilirsiniz. Ayrıca Kordon’da bulunan vapur iskelesinden Karşıyaka ve Bostanlı’ya geçmek mümkündür. Eshot web sitesi üzerinden otobüs saatleriyle ilgili bilgi alabilirsiniz. Şehirdeki diğer turistik noktalar için İzmir Gezilecek Yerler başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir