Batum Gece Hayati

Gürcistan Batum Gece Hayatı

Her yıl ortalama 500 bin Türk turistin ve binlerce yabancı turistin ziyaret ettiği Batum gece hayatı ile ön plana çıkan şehirlerden bir tanesidir. Batum’da yer alan kumarhaneler ve gece kulüpleri, şehrin ”Küçük Kıbrıs” olarak adlandırılmasına yol açmıştır.

Batum’da kumar oynamanın yasal olması ve kumarhanelerin 24 saat boyunca hizmet vermesi, şehrin gece hayatının buna göre şekillenmesini sağlamış. Özellikle Karadeniz’den hafta sonlarında bölgeye oldukça fazla turist gidiyor. Yaz aylarında ise şehrin nüfusu neredeyse iki katına çıkıyor. Batum’da alkol ve sigara gibi ürünlerin oldukça ucuz olması, bölgenin cazibesini arttıran sebeplerden.

Batum’daki gece hayatını; gece kulüpleri, şarap evleri, nargile barları, kumarhaneler ve festivaller olarak ayırabiliriz. Özellikle yaz döneminde gündüz plajlar dolarken akşam da sokaklar ve mekanlar dolmaktadır.

Gürcistan Batum Gece Hayatı

Gece kulüpleri, Batum’da oldukça ilgi görüyor. Hem düşük alkol fiyatları hem de renkli bir gece hayatının olmasından dolayı diskolar her zaman dolu oluyor.

Sector 26

Batum’un en meşhur diskosu, Sektör 26’dır. Kapısının önünde her daim sıra olan bu mekan, havuz başı partileriyle ünlüdür. Dj performansları dışında rock, caz, hip-hop, soul gibi çeşitli tarzda, çeşitli kitlelere de müzikler sunan Sector 26, Eski Bulvar’da 26.kısımda yer almaktadır. Mekanın tam konumuna Google Maps üzerinden ulaşabilirsiniz.

Batum Gece Kulüpleri: Sector 26
Batum Gece Kulüpleri: Sector 26

Vinly Bar

Batum’un meşhur eğlence mekanlarından biri olan Vinly Bar, Batum’da gece hayatını yaşamak için gidilecek yerlerdendir. Batum barları arasında en temizlerinden biri olan Vinly Bar, ufak ve salaş bir konsepte sahip.

Soho Lounge Batumi

Soho Lounge Bar, Batum sahillerinde en çok tercih edilen gece mekanlarından biri. Batum gece hayatında daha elit bir konsepte sahip olan Soho Lounge, bazı gecelerde çılgın partiler düzenliyor. Deniz hava eşliğinde alkol almak ve eğlenmek için ideal bir mekan.

Gürcistan Batum Gece Hayatı
Gürcistan Batum Gece Hayatı

Sitemizin Gece Hayatı kategorisinden diğer şehirlerdeki eğlence merkezlerine göz atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 yorum