Teknede Mezuniyet

Teknede Mezuniyet Balosu

Okulların bitmesiyle birlikte öğrencilerin sene sonu balolarını nerede yapacağız diye düşünmesine gerek Yok artık Martılar eşliğinde Boğaz turu yaparak teknede mezuniyet balosu için boğazın muhteşem sularında gezmeye ne dersiniz? İstanbul boğazı dünyanın en güzel boğazlarından birisi olmasının yanı sıra; denizin güzelliği ve tarihi yerlerin yoğunluğuyla birlikte boğazı gezerek  Mezuniyet balosunu kutlayabilirsiniz. Bir gece gibi görünen ama ama akıllarda bin gece kalacak olan bu geceyi arkadaşlarınızla birlikte paylaşmanız ve o güzelliği yaşatmalarına vesile olmanız kadar güzel ne olabilir ki…

Bazen ilk okul gezileri bazen bir üniversite mezuniyet balosu bezende bir lise mezuniyeti boğazın eşsiz manzarasına şahit olmuştur. Hayatınıza güzel bir anı eklemeniz ve tüm senenin yorgunluğunu atmak için Teknede Mezuniyet Balosu yaparak hayatınızda unutamayacağınız bir anıya sahip olabilirsiniz. Fırsatları değerlendirmenizi kolaylaştırmak ve herkesin ulaşabileceği yapıya çekmek için en uygun fiyatlandırmayı yapan http://www.bogazdatekne.com firması mükemmel yapısı, Kaliteli imkanları, bir birinden özel her kişi sayısına uygun tekne ve yatlarıyla birlikte profesyonel hizmetleriyle her bütçeye uygun tekne ve yat kiralama hizmetleri vermektedir.

Teknede Mezuniyet Planlanması

Teknede Mezuniyet Balosu düzenlerken organizasyonun en başında katılımcı sayınızı belirlemektir. Katılımcı sayısını belirledikten sonra kişi sayınıza uygun tekne ve yat tercihi yaptıktan sonra menü seçenekleriyle birlikte Yemekli yada yemeksiz Teknede Mezuniyet  yapabilirsiniz. Menülerde yer alan tavuk, Köfte, et ve balık seçenekleri günlük taze olarak Teymin edildikten sonra barbekü eşliğinde pişirilerek sıcak olarak konuklara servis edilir. 2 kişiden 400 kişi kapasitesine uygun bir birinden güzel tekne ve yatlarımızdan birisini seçerek mezuniyet sürecini hızlandırabilirsiniz. Organizasyonu belirledikten sonra hazırlanacak olan süprizlerlede tüm arkadaşlarınızla birlikte İstanbul boğazının eşsiz manzarası altında unutulmayacak bir balo ya imza atabilirsiniz.

Teknede Mezuniyet Balosu

İsteğinize Göre Başlangıç Ve Bitiş Yerleri

Organizasyonlarınızda Teknede Mezuniyet başlangıç yerleri Avrupa Ve Anadolu yakasında bir çok iskeleyi tercih edebilirsiniz. Anadolu yakasında Beykoz, Beylerbeyi, Kuleli, Üsküdar, Kadıköy iskeleleri kalkış Ve iniş noktaları arasında yer alırken Avrupa yakasında ise İstinye, Emirgan, Arnavutköy, Beşiktaş, Kabataş, Eminönü sahillerinden katılımcılar tekne ve yat organizasyonuna katılabilirler.

Teknede Mezuniyet Balosu 1

Teknede Mezuniyet Yaparken Ekstra Sürprizler

Teknede Mezuniyet Balosunu biraz daha güzelleştirmek ve özel kılmak için tercih edebileceğiniz bazı özel hizmetler şunlardır.

-Fotoğraf Çekimi
-Video Kaydı
-Lazer gösterisi
-Tekne/Yat Süslemesi
-Balon Süsleme
-Uçan Balon
-Havai Fişek Gösterisi

Teknede Mezuniyet Balosu 2

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir