Kiev Gece Hayati

Kiev Gece Hayatı ve Gece Kulüpleri

Kiev gece hayatı ve gece kulüpleri ile ünlü bir kenttir. Ukrayna’nın başkenti ve en büyük şehri olan Kiev, gece hayatı açısından oldukça hareketlidir. Türkiye ile Ukrayna arasındaki vize anlaşmasıyla beraber sadece kimlik ile gidilebilen Kiev’e çok sayıda Türk turist gitmektedir.

Çok sayıda bar ve gece kulübünün bulunduğu Kiev gece hayatında oldukça fazla seçeneğe sahipsiniz. Hem fiyat olarak hem de eğlence tarzı olarak farklı seçenekler bulabileceğiniz Kiev’de Türkiye’ye göre çok daha ucuza eğlenmeniz mümkündür.

1991 yılında Ukrayna’nın bağımsızlığının kazanmasıyla beraber hızlı bir gelişim gösteren Kiev Gece Hayatı ve Gece Kulüpleri, hem Batı Avrupalılar hem de Türkler tarafından en çok ilgi gösterilen bölgelerdendir. Şehirdeki gece hayatının en önemli noktaları ise Bağımsızlık Meydanı etrafında Khreschatyk Caddesi’nde yoğunlaşmıştır.

Caribbean Club

Caribbean Club Kiev
Kiev Gece Hayatı ve Gece Kulüpleri

Kiev’in en eski gece kulüplerinden biri olan Caribbean, salsa ve Latin müziğini sevenler için şehirdeki en iyi tercihtir. Latin havasını yaşayabileceğiniz Caribbean, danslarıyla ve renkli şovlarıyla ziyaretçilerini memnun eden bir yer. Mekanda, gecenin ilerleyen saatlerinde striptiz şovları da sergilenmektedir.

Adres: 4 Kominternu Street

Disco Radio Hall

Kiev Gece Hayatı ve Gece Kulüpleri
Kiev Gece Hayatı ve Gece Kulüpleri

Dnyepr Nehri’nin kıyısındaki bir geminin içerisine kurulan Disco Radio Hall, 22 Eylül 2016 tarihinde açılmıştır. Kiev’in her zaman dolu ve popüler olan mekanları arasında yer alan Disco Radio Hall, ekonomik menüleri sayesinde üniversite öğrencilerinin de sıkça tercih ettiği bir yerdir.

Adres: 32 Moskovskiy Ave

Shooters Complex

Shooters Complex Kiev

Kiev’de restoran, bar ve gece kulübü hizmet veren köklü mekanlardan biri de Shooters Complex. Eğlence kompleksi tarzında hizmet veren Shooters, özellikle cumartesi geceleri fazlasıyla kalabalık oluyor. Gece boyunca DJ eşliğinde müzik yayınına devam eden mekanda çarşamba akşamları ”kadınlar matinesi” düzenleniyor.

Adres: Moskovskaya, 22

Skybar Club

Skybar Club Kiev

Kiev Gece Hayatı ve Gece Kulüplerinin en popülerlerinden ve Kiev’in en şık barlarından olan Skybar Club, birbirinden ünlü isimleri ağırlamış bir mekan. Jennifer Lopez ve Kate Moss gibi isimler, Sky Bar’ın ağırladıkları isimlerden bazıları. Haftanın her günü sabah saatlerine hizmet veren mekanda, bar dışında restoran da bulunuyor.

Adres: Bolşaya Vasilkovskaya, 5

D*Lux Entertainment Complex

D Lux Entertainment Complex Kiev

Pazar ve pazartesi günleri haricinde 18:00-06:00 saatleri arasında hizmet veren D*Lux, Kiev’in gözde mekanlarından biridir. Lounge bar, gece kulübü, restoran ve yazlık terasıyla hizmet veren mekan, Dinamo Lux olarak da bilinmktedir. Kiev’de sıkça karşılaştığımız eğlence komplekslerinden biri olan D*Lux, birçok kez ”Ukrayna’nın en iyi gece kulübü” ödülüne layık görülmüştür.

Adres: Gruşevskogo,3

Saxon Club

Saxon Club Kiev

2004 yılının Mayıs ayında hizmet vermeye başlayan Saxon Club, Kiev’in uzun soluklu gece kulübü mekanlarından biridir. Üniversite öğrencilerinin sıkça tercih ettiği mekanlardan olan Saxon Club, temalı partileri ve ucuz fiyatlarıyla dikkat çekmektedir. Akşam 22:00’de hizmet vermeye başlayıp sabah saat 06:00’ya kadar açık olan Saxon, hem kadınlar hem de erkekler tarafından sıkça gidilmektedir.

Adres: Trutenka vul. 4

Arena Entertainment Complex

Arena Entertainment Complex Kiev

Arena Eğlenceli Kompleksi, Kiev’in en yoğun yerlerinden biri. Restoran, bar ve striptiz kulübü gibi birçok konuda hizmet veren Arena Entertainment Complex, 4 katlı bir mekan. Bessarabski pazar alanının hemen yan tarafında yer alan Arena, Kiev’deki diğer mekanlara göre biraz daha pahalı. Para harcamak için şehirde bir yerlere gitmek istiyorsanız, burası oldukça iyi bir tercih.

Adres: 2A Basseinaya Street

Decadence House

Decadence House Kiev

Arena City içerisinde yer alan Decadence, Kiev’in kaliteli atmosfere sahip mekanlarından biri. Kadınlar için girişte ücret alınmazken, erkekler için alınıyor. İyi müzik, güzel kokteyller, rahat bir atmosfer arayanlar için tercih edilebilecek mekanlardan olan Decadence House girişinde kıyafet ve yüz kontrolü (Face Control) de yapıyor.

Adres: Basseynaya 2A

Coyote Ugly Bar

Coyote Ugly Bar Kiev
Kiev Gece Hayatı ve Gece Kulüpleri

Coyote Ugly, Kiev şehrinin en popüler barlarından bir tanesidir. 20:00-06:00 saatleri arasında hizmet veren mekan, kaliteli bir konsepte sahiptir. Hemen hemen her gün dolu olan Coyote, Kiev’in en kabalık mekanlarındandır. Güzel kızlar, ucuz içkiler ve kaliteli bir konsept için bu mekanı tercih edebilirsiniz.

Adres: Mechnikova vul. 9a

Androgyne Gay Club

Androgyne Gay Club Kiev

2013 yılında hizmet vermeye başlayan Androgyne, Kiev’in ilk gay gece kulübü olma özelliğini taşıyor. Güvenliğin ve rahatlığın iyi bir şekilde sağlandığı mekandaki makul menü fiyatlarıyla birlikte büyük bir dans pisti olması ise ziyaretçileri cezbediyor. Androgyne Gay Club’ın ikinci katında ise VIP odalar bulunuyor.

Adres: 26/2 Garmatnaya Street Kiev

Pink Freud

Pink Freud Kiev

Her gün 18:00’de hizmet vermeye başlayan Pink Freud 01:00 – 02:00 saatlerine kadar açık kalıyor. Asya kokteyli başta olmak üzere birbirinden leziz ve özel kokteylleri ile öne çıkan mekan, Kiev’de farklı içkiler denemek için ideal bir yer.

Adres: 19, Nyzhnii Val

Forsage Club

Forsage Club Kiev

Genellikle Ukrayna’daki öğrencilerin gittiği mekanlardan olan Forsage, kaliteli bir hizmet vermektedir. Ucuz öğrenci mekanı olarak görülen Forsage, küçük bir piste sahiptir. Kiev’de uygun fiyatlı bir mekan ve ucuz içecekler arıyorsanız bu mekanı tercih edebilirsiniz. Mekan, genellikle Azerbaycan ve Türkmen uyruklular tarafından ziyaret edilmektedir. Haftanın her günü sabah saatlerine kadar açıktır.

Adres: Harmatna vul. 51a

Closer

Art Club Closer Kiev

Tam adı Art Club Closer olan mekan, Ukrayna’nın en iyi mekanlarından biri olarak tarif edilmektedir. Temalı partileri ve sanatsal etkinlikleriyle öne çıkan Closer, atmosferiyle ziyaretçileri memnun etmektedir.

Adres: Nizhneyurkovskaya St., 31

Boom Boom Room

Boom Boom Room Kiev

Kaliteli DJ müzikleri ve uygun fiyatlı içecekleriyle ön plana çıkan Boom Boom Room, Kiev’in standart kalitedeki gece kulüplerinden biridir. Düzenlediği etkinliklerle ziyaretçilerin ilgi gösterdiği mekan, kaliteli bir dans alanına sahiptir.

Adres: Shevchenka Tarasa Bulv. 33

Kiev Gece Hayatı Videosu

YouTube video

Kiev Gece Hayatı ve Gece Kulüpleri ile açıklayıcı videoyu izleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir