Kibris Guzelyurt Night Club

Kıbrıs Güzelyurt Night Club

Verimli toprakları ve turunçgil bahçeleri ile öne çıkan Güzelyurt, diğer şehirlere göre Kıbrıs Güzelyurt Night Club konusunda pek hareketli değildir. ODTÜ KKTC Kampüsü, Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi ve Güzelyurt’a yakın konumdaki Lefke Avrupa Üniversitesi, bölgedeki öğrenci nüfusunun yüksek olmasını sağlamaktadır. Bu nedenle Güzelyurt’a yakın birçok yerleşim yerinde bar tarzı işletmelere rastlamak mümkündür. Fakat gece kulüpleri açısından ortalama sayı 5’i geçmemektedir. Güzelyurt ve Kıbrıs’taki diğer şehirlerdeki turistik noktaları öğrenmek için Kuzey Kıbrıs Gezilecek Yerler başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Kıbrıs Güzelyurt Night Club

Lefkoşa ve Girne gibi Kıbrıs’ın gelişmiş şehirlerine göre daha az sayıda night club bulunan Güzelyurt’taki gece kulüpleri şu şekildedir: Bling Night Club, Five Star Night Club ve Four Star Night Club. Gece kulüpleri genellikle Güzelyurt ve Kalkanlı arasında yoğunlaşmaktadır. İlçedeki en bilinen gece kulübü ise Bling Night Club’tır. Adadaki gece kulüpleri hakkında genel bilgi almak için Kıbrıs Gece Hayatı başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Bling Night Club

Kıbrıs Güzelyurt Night Club: Bling
Kıbrıs Güzelyurt Night Club: Bling

Bling Night Club, Güzelyurt’taki en bilinen gece kulübü mekanlarındandır. Güzelyurt’un Kalkanlı beldesinde yer alan night club, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü’ne yakın bir konumdadır. Ana yoldan yaklaşık 300 metre kadar içeride kalan gece kulübünün yol üzerinde tabelası bulunmaktadır.

Kıbrıs’taki diğer gece kulüplerinde olduğu gibi burada da gece şovları 21:00 ve 01:00 saatleri arasındadır. Bunun dışında 01:00-09:00 saatleri arasında gecelik program, 11:00-18:00 saatleri arasında ise gündüz programı uygulanmaktadır. Tek katlı ayrı ayrı binaların bulunduğu Bling Night Club, otel olarak da hizmet vermektedir. Konsomatris fiyatları, saatlik ortalama 600 TL’dir. Bling’in konumuna Google Maps üzerinden ulaşabilirsiniz.

Benzer yazılar için Gece Hayatı başlıklı kategorimize göz atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir