ağız Kekova Pansiyonları Antalya Demre

Antalya Üçağız Köyü Pansiyonları

Antalya ilinin Demre ilçesinde yer alan Üçağız Köyü pansiyonları ve Kale Köyü Kekova Bölgesi’nde yer alan bazı pansiyonlar ve pansiyonları tanıtımlar. Burada yer alan bilgiler ve bazı özellikler değişiklik gösterebilir. Bu nedenle pansiyonlar hakkında en doğru ve detaylı bilgiyi almak için pansiyonları aramanızı tavsiye ederiz.

Antalya Üçağız Köyü Pansiyonları

Antalya Üçağız Köyü Pansiyonları
Antalya Üçağız Köyü Pansiyonları

Ekin Pansiyon

Ekin Pansiyon, Antalya’nın Üçağız Köyü’nün batı tarafında bulunmaktadır. Deniz kenarına konumlanmış olan Ekin Pansiyon, Likya yolu üzerindedir ve set halinde yükselmiş olan botanik bahçeden; Koy, Yarım Ada, Adacıklar, Batık Şehir, Kekova Adası, Simena ve Timiusa Lycia Antik Kentleri görünebilmektedir. Ekin pansiyon, Üçağız Köyü pansiyonları arasındadır.

Deniz manzaralı odalar, botanik bahçesi ve deniz ile iç içedir. Odaların içinde sıcak-soğuk klima, elbise dolabı, makyaj seti, duş ve tuvalet, sürekli sıcak ve soğuk su, koltuk, odalara özel müstakil balkon ve bazı odalarda klima bulunmaktadır. 1,2,3 ve 4 kişilik odalar mevcuttur.

Ekin Pansiyon Telefon Numarası: 0 242 874 20 64 / 0 533 624 91 78
Ekin Pansiyon Fax Numarası: 0 242 874 20 64
Ekin Pansiyon Mail: [email protected]
Ekin Pansiyon Adresi: Ekin Pansiyon, No : 41/A Üçağız Köyü, Demre – Antalya – Türkiye
Ekin Pansiyon İnternet Sitesi: www.ekinpension.com

Kale Pansiyon

Antalya ilinin Demre ilçesine bağlı Üçağız Köyü’nde bulunan Kale Pansiyon, basit bir düzen içinde rahat ve huzur verici olarak hazırlanmıştır. Otel içinde 10 adet 2’şer kişilik oda bulunmaktadır. Odaların her birinde duş mevcuttur ve odalar deniz manzaralıdır.

Deniz tarafı masalarla donaltılmıştır ve çok büyük şemsiyelerin olduğu küçük bir teras bulunmaktadır. Pansiyonun hemen önünde bulunan iskeleden, kendinizi Akdeniz’in berrak sularına bırakabilirsiniz. Kale, Üçağız Köyü pansiyonları arasındadır.

Kale Pansiyon Telefon Numarası: 0 242 874 21 11 / 0 532 244 11 63
Kale Pansiyon Fax Numarası: 0 242 874 21 10
Kale Pansiyon Mail: [email protected]
Kale Pansiyon Adresi: Kale Üçağız Köyü, Kekova 07570 – ANTALYA/TÜRKİYE
Kale Pansiyon İnternet Sitesi: www.kalepansiyon.com

Kekova Pansiyon

Antalya, Demre’de Üçağız Köyü’nde yer alan bir diğer pansiyon da Kekova Pansiyonu’dur. Kekova Pansiyon’unda 6 metre uzunluğunda ve 5 metre genişliğinde ferah ve konforlu odalar sizleri bekliyor. Ek olarak her odada 10 m2 genişliğinde tuvalet ve banyo da bulunuyor. Odaların tamamı klimalı ve cibinlikli. Odalarda 1 çift kişilik ve 1 tek kişilik yatak bulunuyor. Kekova Pansiyon’da 24 sıcak ve soğuk su temin ediliyor. Kekova Pansiyon, Üçağız Köyü pansiyonları arasındadır.

Pansiyonun plaj servisi hizmeti bulunuyor. Sizleri Akdeniz’in en güzel koylarından birine bırakıyor ve istediğiniz saatte kadar orada kalabiliyorsunuz.

Kekova Pansiyon Telefon Numarası: 0 242 874 22 59 / 0 536 550 52 94
Kekova Pansiyon Fax Numarası: 0 242 874 22 59
Kekova Pansiyon Mail: [email protected]
Kekova Pansiyon Adresi: Kekova Pansiyon, ÜÇAĞIZ – KEKOVA / DEMRE / ANTALYA / TÜRKİYE
Kekova Pansiyon İnternet Sitesi: www.kekovapansiyon.com

Mehtap Pansiyon

Antalya, Üçağız Köyü’nde hizmet veren Mehtap Pansiyon, sadece yaz aylarında değil kış aylarında da yılın 365 günü yerli ve yabancı turistleri konuk ediyor.

Odalarında 1 ve 2 kişilik yatak bulunan Mehtap Pansiyon’un toplam 10 odası bulunuyor. Bu odaların tamamında banyo, tuvalet ve klima yer alıyor. Ayrıca Mehtap Pansiyon’daki tüm konaklamalar, kahvaltı hizmetini de kapsıyor. Mehtap Pansiyon’un açık hava restoranında doyulmaz bir seyir eşliğinde yemeğinizi yiyebilir ve çayınızı içebilirsiniz. Restoranda yenilebilecek olan taze deniz türlerinden bazıları şunlardır: Papaz balığı, Girida, Mercan, Barbunya, Orfoz, Lagos, Kefal, Istakoz, Ahtapot. Mehtap Pansiyon, Üçağız Köyü pansiyonları arasındadır.

Mehtap Pansiyon Telefon Numarası: 0 242 874 21 46 / 0 535 592 12 36
Mehtap Pansiyon Fax Numarası: 0 242 874 22 61
Mehtap Pansiyon Mail: [email protected]
Mehtap Pansiyon Adresi: Mehtap Pansiyon, Üçağız Köyü, Demre – Antalya – Türkiye
Mehtap Pansiyon İnternet Sitesi: www.kekovapansiyon.com

Sahil Pansiyon

Sahil Pansiyon, Antalya’nın Demre ilçesindeki Üçağız Köyü’nde yer alan pansiyonlardan bir tanesidir. Sahil Pansiyon’unun öncelikli hedefi, misafirlerin huzur dolu, stresten uzak bir tatil geçirmesidir. Odalar deniz manzaralı olduğu gibi aynı zamanda bütün odalarda tuvalet, duş ve klima bulunmaktadır. Odaların önünde bulunan büyük terası kullanarak her gün yüzlerce turistin ziyaret ettiği batık şehri ve denizin içinde bulunan kral mezarını çıplak gözle seyredebilirsiniz. Sahil Pansiyon, Üçağız Köyü pansiyonları arasındadır.

Kekova’nın mütevazi köy pansiyonlarından biri olan Sahil Pansiyon’u, denize sıfır sakin ve güzel bir tatil geçirmek isteyen için oldukça iyi bir tercihtir.

Sahil Pansiyon Telefon Numarası: 0 242 874 22 63 / 0 532 352 59 14
Sahil Pansiyon Fax Numarası: 0 242 874 21 12
Sahil Pansiyon Adresi: Sahil Pansiyon, Kekova Bolgesi Ucagiz Koyu, Kalekoy(Simena) No:145/A – 07570 – Demre, Antalya/Türkiye
Sahil Pansiyon İnternet Sitesi: www.sahilpension.com

Simena Pansiyon

Akdeniz sahilindeki Kaleköy’de yer alan Simena Pansiyon, yerli ve yabancı turistleri konaklamaya davet ediyor. Geleneksel bir köy evi olan Simena Pansiyon, denize 20 metre mesafede bulunuyor. Pansiyonda 4 adet, geniş, klimalı ve iki kişilik yataklı odalar bulunuyor. Simena Pansiyon, küçük grup ve aileler için oldukça ideal ve her odada modern banyo, tuvalet ve ortaklaşa kullanılabilen bir de mutfak bulunuyor. Simena, Üçağız Köyü pansiyonları arasındadır.

Simena Pansiyon Telefon Numarası: 0 532 779 04 76
Simena Pansiyon Fax Numarası: 0 242 874 21 10
Simena Pansiyon Mail: [email protected]
Simena Pansiyon Adresi: Simena Pansiyon, Kaleköy, Demre – Antalya – Türkiye
Simena Pansiyon İnternet Sitesi: www.simenapansiyon.com

Theimussa Pansiyon

Theimussa Pansiyon, denize sıfır konumu ve eşsiz doğası ile Kekova Antalya’nın en güzide pansiyonlarından bir tanesidir. Kekova mimarisine uygun olarak inşa edilen taş binada 8 oda bulunmaktadır. Pansiyon odalarının her birinde duş, tuvalet ve klima bulunmaktadır.

Kekova’da yaşayan Kasapoğlu ailesi tarafından işletilmekte olan pansiyonda sade ve yalın dekorasyona sahip olan odalar, bu sadeliğe rağmen her türlü konfor ihtiyacına cevap veriyor. Odaların tamamı deniz manzaraları ve balkonludur. Theimussa Pansiyon’un sabah kahvaltılarındaki güzelliğin sırrı ise doğal köy ürünlerinde saklı. Theimussa, Üçağız Köyü pansiyonları arasındadır.

Theimussa Pansiyon Telefon Numarası: 0 242 874 22 52 / 0 532 272 6407
Theimussa Pansiyon Mail: [email protected]
Theimussa Pansiyon Adresi: Theimussa Pansiyon, Üçağız Köyü, Antalya – Türkiye
Theimussa Pansiyon İnternet Sitesi: www.theimussa.eu

Ankh Pansiyon

Antalya, Demre’de Üçağız Köyü’nde hizmet veren pansiyonlardan bir tanesi de Ankh Pansiyon. Ankh, hem pansiyon hem de kafe olarak hizmet veren bir yer. Masmavi deniz tablosu ve kokusu eşliğinde hoş bir konaklama veya yemek için Ankh Pansiyon’u tercih edebilirsiniz.

Ankh Pansiyon’da yer alan odaların her biri deniz manzaralı, klimalı ve 24 saat sıcak su temin edilen odalar. Odalar deluxe ve standart olarak ikiye ayrılıyor. Bütçenize ve zevkinize göre bu odalardan birini seçebiliyorsunuz. Ankh, Üçağız Köyü pansiyonları arasındadır.

Ankh Pansiyon Telefon Numarası: 0 242 874 21 71 / 0 532 431 91 97 / 0 533 453 57 65
Ankh Pansiyon Fax Numarası: 0 242 874 21 47
Ankh Pansiyon Mail: [email protected]
Ankh Pansiyon Adresi: Üçağız – Kale Köyü, Demre / Antalya (Kekova-Simena)
Ankh Pansiyon İnternet Sitesi: www.ankhpansion.com

Bölgedeki gezilecek yerleri öğrenmek için Demre Üçağız Köyü başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 yorum