Kusadasi Guvercinada

Aydın Kuşadası Pansiyonları

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde kalabileceğiniz Kuşadası pansiyonları ve apartları bu yazımızda almaktadır. Aydın Kuşadası pansiyonlarının fiyatlarını, konumlarını, ulaşım durumlarını, fiyat dahilinde olan hizmetlerini, iletişim bilgilerini buradan öğrenebilirsiniz. Ayrıca pansiyonların ve odaların fotoğraflarını görüntüleyebilirsiniz. Kuşadası pansiyonları hakkında detaylı bilgiler burada:

Kuşadası Pansiyonları

Bu yazıda belirtilen oda fiyatları ve hizmetler, güncelliğini yitirmiş olabilir. Bu nedenle kesin bilgi almak için pansiyon işletmesini aramanızı tavsiye ederiz.

Kuşadası Pansiyonları
Kuşadası Pansiyonları

Kuşadası Cennet Pansiyon

Kuşadası pansiyonları arasındaki Cennet Pansiyon, Aydın Kuşadası’nda bulunan bir başka konaklama yeridir. 1988 yılından beri hizmet vermeyen devam eden aile işletmesi, Kuşadası merkez, Kale Kapısı mevkinde bulunan gezi noktalarına yürüyüş mesafesinde yer almaktadır

Cennet Pansiyon Odalar, Hizmetler ve Fiyatlar:

Çift Kişilik Oda (No:1)

İlk katta bulunan odanın penceresi bahçeye açılmaktadır ve güzel bir şekilde dekore edilmiştir. Oda için duş ve tuvalet bulunmaktadır. Ayrıca klima, televizyon, kablosuz internet (Wi-Fi), saç kurutma makinesi, su ısıtıcı (Keettle) bulunmaktadır. Oda fiyatına komple sabah kahvaltısı dahildir.

İki Tek Yataklı Oda (No:2)

Sokağa açılan tek penceresi ile dekore edilen odada tek kişilik, iki adet yatak bulunmaktadır. Oda içerisinde klima, televizyon, kablosuz internet bağlantısı (Wi-Fi), saç kurutma makinesi, su ısıtıcı mevcuttur. Duş, tuvalet ve buz dolabı dış salonda bulunmaktadır ve 3 nolu oda ile ortak kullanımdadır.

Üç Kişilik Oda (No:3)

Bahçeye açılan 2 ve sokağa açılan 1 penceresiyle, geniş ve rahatlıkla kullanılabilecek bu odada 1 adet çift kişilik, 1 adet tek kişilik yatak bulunmaktadır. Klima, saç kurutma makinesi, su ısıtıcı, kablosuz internet (Wi-Fi) mevcut olan oda için az kişi kullanımlarda indirim yapılabilmektedir. Duş, tuvalet ve buz dolabı dış salonda bulunmaktadır ve 2 nolu oda paylaşılmaktadır.

Çift Kişilik Oda (No:4)

2 penceresinde Kuşadası ve bahçe manzarası bulunan çift kişilik odanın balkonunda ise deniz manzarası bulunuyor. Tuvalet ve duş bulunan odada, bunlara ek olarak klima, televizyon, kablosuz internet (WiFi), saç kurutma makinesi, su ısıtıcı da bulunmaktadır. Odaya ek olarak portatif yatak koydurulabiliyor ve az kişi kullanımlarda indirim yapılıyor. Bunlara ek olarak sabah kahvaltısı da ücrete dahil. 

Apart Oda (No:5)

Cennet Pansiyon’da bulunan apart oda, 5 kişilik aile ve arkadaş grupları için uygundur. Kuşadası Körfez manzaralı pencereye sahip olan odada tuvalet, duş,  masa, sandalye, buzdolabı, klima, televizyon, kablosuz internet, saç kurutma makinesi, su ısıtıcı ve sınırlı kullanıma uygun mutfak bulunmaktadır.

Cennet Pansiyon Telefon: 0 256 614 48 93 / 0 256 614 48 94 / 0 533 514 5683
Cennet Pansiyon Adresi: Camiatik Mh., Yıldırım Cd 69 Posta Kodu 09400
Cennet Pansiyon Mail: [email protected]
Cennet Pansiyon Web Sitesi: www.cennetpension.com

Kuşadası Cennet Pansiyon
Kuşadası Cennet Pansiyon

Kuşadası Kibar Apart Pansiyon

Kuşadası pansiyonları arasındaki Kibar Apart Pansiyon, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Kadınlar Denizi’nin başlangıç noktasında bulunmaktadır. Kadınlar Denizi’nin hemen yanı başında bulunan bu pansiyonun şehir merkezine uzaklığı 1,5 kilometredir.

Kibar Pansiyon’da 2 odalı apart daire, standart odalar ve klimasız odalar bulunmaktadır. 2 odalı apart dairelerin tamamı balkonlu ve deniz manzaralıdır. Ayrıca mutfak, duş, tuvalet, uydu tv, klima ve buz dolabı da bulunmaktadır. Pansiyonda 6 adet apart daire bulunmaktadır ve bu odalarda 4 kişiye kadar kalınabilmektedir. Duş, uydu tv ve klimanın bulunduğu 2 kişi kapasiteli 3 oda bulunmaktadır. Bunların haricinde içinde kliması olmayan, iki ayrı yataklı ve uydu televizyonlu 3 oda bulunmaktadır.

Pansiyonun teras katında, deniz manzarası eşliğinde kahvaltınızı yapabilir ve yemeklerinizi tadabilirsiniz. 80 metre karelik terasta, 30 kişi kapasitesi bulunuyor.

Kibar Apart Pansiyon İletişim Bilgileri:

Kibar Apart Pansiyon Telefon: 0 256 614 14 91 / 0 536 518 86 00
Kibar Apart Pansiyon Fax: 0 256 614 14 91
Kibar Apart Pansiyon Adresi: Muharrem Candaş Sok. 29 Kadınlar Denizi Mahallesi 09400 Kuşadası/Aydın – Türkiye
Kibar Apart Pansiyon Web Sitesi: www.ladiesbeach.de

Kuşadası Kibar Apart Pansiyon
Kuşadası Kibar Apart Pansiyon

 Kuşadası Şeker Pansiyon

Kuşadası pansiyonları arasındaki Şeker Pansiyon, Türkiye’nin en uzun kumsalların biri olan Kadınlar Denizi Plajına 10 dakika ve şehir merkezine 15 dakika yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Efes Antik Kenti (Meryem Ana Evi) ve Selçuk’a 20 kilometre uzaklıkta bulunan pansiyonun 22 oda ve 45 yatak kapasitesi vardır. Bir aile pansiyonu olan Şeker Pansiyon’da odaların içinde televizyon ve klima bulunmaktadır.

Şeker Pansiyon Telefon: 0 256 612 83 86
Şeker Pansiyon Adresi: Yüksel Yalova Cad. No: 16 (Stadyum Karşısı)  Kuşadası / AYDIN / TURKEY
Şeker Pansiyon Mail: [email protected][email protected]
Şeker Pansiyon Web Sitesi: www.sekerpansiyon.com

Kuşadası Şeker Pansiyon
Kuşadası Şeker Pansiyon

 
Kuşadası Mürsel Pansiyon

Portakal, mandalina ve limon ağaçlarının arasında güzel bir pansiyonda kalmak istiyorsanız, Kuşadası Mürsel Pansiyon tam size göre. 1983 yılından beri hizmette olan Mürsel Pansiyon, uygun fiyata kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyor. Sadeliğin ve hizmetin ön planda tutulduğu Mürsel Pansiyon’da tek kişilik ve iki kişilik yataklı odalar bulunuyor.

Kuşadası pansiyonları arasındaki Mürsel Pansiyon’da odaların tamamı klimalı fakat mutfak bulunmuyor. Yeme-içme ihtiyaçları için kafeteryadan faydalanabilirsiniz. Pansiyon içinde havuz da bulunuyor ve Yavansu Plajı, sadece 200 metre uzaklıkta yer alıyor. Mürsel Pansiyon odalarında duş, tuvalet, mini bar, klima ve televizyon bulunuyor.

Mürsel Pansiyon Telefon: 0 256 622 06 71 / 0 539 425 26 57
Mürsel Pansiyon Faks: 0 256 622 29 67
Mürsel Pansiyon Adresi: Söke yolu üzeri, Yavansu Mah. S.Demirel bulvarı No:129 İlker sitesi yanı 09400 Kuşadası/Aydın
Mürsel Pansiyon Mail: [email protected][email protected]
Mürsel Pansiyon Web Sitesi: www.murselpansiyon.com

Kuşadası Mürsel Pansiyon
Kuşadası Mürsel Pansiyon

Bölgedeki denize girilecek yerler için Kuşadası Plajları başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 yorum