Turkiye Ogretmenevleri

Antalya Öğretmenevlerinde Konaklama

Antalya’da tatil yapmak için tercih edebileceğiniz konaklama seçeneklerinden biri de Antalya öğretmenevleridir. Antalya öğretmenevleri ile uygun fiyatlara konaklayabilir ve Antalya’da ucuz bir tatil yapabilirsiniz.

Tatil rehberiniz için hazırlanan konaklama yazılarında, bu bölümü Antalya öğretmenevlerine ayırdık. Antalya şehir merkezinde ve Antalya ilçelerinde bulunan öğretmenevlerine bu yazımızdan ulaşabilirsiniz. Bu yazıda yer alan özellikler ve fiyatlar, güncelliğini yitirebilir. Bu nedenle Antalya öğretmenevlerine telefon ile ulaşarak kesin bilgi almanızı tavsiye ederiz.

Antalya Merkez Öğretmenevi

Antalya şehir merkezindeki Antalya Öğretmenevi; Antalya Otogarı’na 2 kilometre, denize ise yaklaşık 4 kilometre uzaklıktadır. Öğretmenevinin tüm odalarında ısıtma ve soğutma sistemi split klima ile sağlanmaktadır. Odalarda 24 saat sıcak su, televizyon, uydu bağlantısı, müzik yayını, kablosuz internet, telefon, minibar, saç kurutma makinesi, halı zemin ve makyaj aynası bulunmaktadır.

Antalya Merkez Öğretmenevi’nde 5 adet iki kişilik tek yataklı oda, 41 adet iki ayrı yataklı oda, 10 adet üç ayrı yataklı oda, 4 adet dört ayrı yataklı oda, 6 adet üç kişilik VIP oda, 10 adet iki kişilik VIP oda, 2 adet iki kişilik Suit oda olmak üzere toplam 78 oda bulunmaktadır. 180 kişilik yatak
kapasitesine sahip olan Antalya Öğretmenevi, başta öğretmenler olmak üzere pek çok misafire konaklama hizmeti sunmaktadır.

Antalya Merkez Öğretmenevi’nde havuz, kafeterya, restoran ve kuaför gibi hizmetler de sunulmaktadır. Antalya Merkez Öğretmenevi fiyatları, aşağıdaki görselde yer almaktadır.

Antalya Öğretmenevi Adresi: Kültür Mah. Dumlupınar Bulvarı 3801 Sokak No2 KEPEZ/ANTALYA
Antalya Öğretmenevi Telefon Numarası: 0 242 227 11 42 – 43 – 44 – 45

Antalya Öğretmenevi

Antalya Alanya Öğretmenevi

Yaz tatilini Antalya’nın Alanya ilçesinde geçirecek olanlar için bir diğer konaklama seçeneği Alanya Öğretmenevi’dir. 1363 metrekarelik alana inşa edilerek, 15 Haziran 1995 tarihinde hizmete açılan Alanya Öğretmenevi, Antalya öğretmenevlerinden bir tanesidir.

Alanya Öğretmenevi, Alanya’nın batı girişinde ve dünyaca ünlü Kleopatra Plajı’nın hemen kenarında konumlanmıştır. 56 oda ve 120 yatak kapasitesine sahip olan Alanya Öğretmenevi’nde 24 sıcak su, klima, televizyon gibi hizmetler sunulmaktadır. Oda hizmetlerinin yanı sıra restoran, kafeterya, lokal, erkek berberi ve bayan kuaförü hizmetleri de sağlanmaktadır.

Yılın 365 günü öğretmenler başta olmak üzere kamu personeli ve halka açık olan Alanya Öğretmenevi’nde güzel bir tatil geçirebilirsiniz.

Alanya Öğretmenevi Adresi: Atatürk Cd. Kızlarpınarı Otogar Yanı   No:200   ALANYA
Alanya Öğretmenevi Telefon Numarası: 0 242 513 01 47 – 512 57 92

Alanya Öğretmenevi

Antalya Akseki Öğretmenevi

Antalya Akseki Öğretmenevi, Antalya öğretmenevlerinden biri olarak karşımıza geliyor. Antalya’nın Akseki ilçesinde öğretmenevinin 9 oda sayısı ve 18 yatak kapasitesi bulunuyor. Odaların tamamında banyo, tuvalet, televizyon, sıcak su, kalorifer sistemi ve kablosuz internet bulunuyor.

Akseki Öğretmenevi Adresi: Demirciler Mh.Hükümet Konağı Yanı Akseki / Antalya
Akseki Öğretmenevi Telefon Numarası: 0 242 678 20 18

Antalya Akseki Öğretmenevi

Antalya Demre Öğretmenevi

Demre ilçe merkezine 2 kilometre uzaklıkta bulunan Demre Öğretmenevi, denize sıfır bir konuma sahiptir. Antalya’da öğretmenevi arayanlar için iyi bir konaklama seçeneği sunan Demre Öğretmenevi’nde restoran ve çok amaçlı salonlar mevcuttur.

Demre Öğretmenevi Adresi: Büyükkum Mah. Kömürlük Cad. Demre ANTALYA
Demre Öğretmenevi Telefon Numarası: 0 242 871 23 88

Antalya Demre Öğretmenevi

Antalya Gazipaşa Öğretmenevi

Antalya’nın en doğusunda bulunan il olan Gazipaşa’daki Gazipaşa Öğretmenevi, güzel bir konaklama seçeneği olmasının yanı sıra mavi bayraklı plajı ile ziyaretçilerini güzel bir şekilde ağırlamaktadır.

Gazipaşa Öğretmenevi Lokali olarak 1 Haziran 1989 hizmet vermeye başlayan işletme, 2002 yılında yenilenen binasına taşınmıştır. İçerisinde yemekhane, restoran, kafeterya, çocuk oyun odası, spor salonu, konferans salonu, okuma salonu, lobi ve oyun salonu bölümleri bulunmaktadır. Gazipaşa Öğretmenevi, 64 yatak kapasitelidir.

Gazipaşa Öğretmenevi Adresi: Cumhuriyet Mahallesi Yıldız sokak Gazipaşa / ANTALYA
Gazipaşa Öğretmenevi Telefon Numarası: 0 242 572 42 83

Antalya Gazipaşa Öğretmenevi

Antalya Elmalı Öğretmenevi

Antalya öğretmenevlerinden bir tanesi de Elmalı ilçesinde bulunan Elmalı Öğretmenevi’dir. 1500 metrekarelik bir açık alana sahip olan Elmalı Öğretmenevi, 200 metrekarelik kapalı alan üzerine kuruludur. Öğretmenevi içerisinde oyun salonu, dinlenme salonu, yemekhane, kültür salonu, çay bahçesi, otopark, çocuk parkı ve çamaşırhane bulunmaktadır.

İkişer yataklı odaların bulunduğu ve 2 odanın Suit oda olarak düzenlendiği Elmalı Öğretmenevi’nde 8 oda ve 20 yataklı yatakhane bulunmaktadır.

Elmalı Öğretmenevi Adresi: Yeni Mah. Antalya Cad. No:34 Elmalı/Antalya
Elmalı Öğretmenevi Telefon Numarası: 0 242 618 32 88

Antalya Elmalı Öğretmenevi

Antalya Korkuteli Öğretmenevi

Antalya Korkuteli’nde yer alan Korkuteli Öğretmenevi, ilçe merkezinin güzel noktalarından birine konumlanmıştır. İlçenin az sayıdaki konaklama seçeneğinde biri olan Korkuteli Öğretmenevi, 8 oda ve 20 yatak kapasitesiyle hizmet vermektedir.

Korkuteli Öğretmenevi’nde kahvaltı salonu, dinlenme salonu, kütüphane-okuma salonu ve konferans salonu bulunmaktadır.

Korkuteli Öğretmenevi Adresi: Kiremitli Mh.Eski Antalya Cd.No46 Kaymakamlık Lojmanları Yanı Korkuteli Antalya
Korkuteli Öğretmenevi Telefon Numarası: 0 242 643 22 40

Antalya Korkuteli Öğretmenevi

Antalya Kumluca Öğretmenevi

Antalya öğretmenevlerinden bir tanesi de Antalya şehir merkezine 95 kilometre uzaklıktaki Kumluca ilçesinde yer alan Kumluca Öğretmenevi’dir.

9 oda ve 18 yatak kapasitesiyle konaklama hizmeti veren Kumluca Öğretmenevi’nde restoran ve lokal de bulunmaktadır. Kumluca ilçesinide denize 5 kilometre mesafede yer alan Kumluca Öğretmenevi’nin odalarında klima, televizyon, minibar ve kablosuz internet hizmeti mevcuttur.

Kumluca Öğretmenevi Adresi: Karşıyaka Mahallesi Hamam Sokak No 4 Kumluca/Antalya
Kumluca Öğretmenevi Telefon Numarası: 0 242 887 59 05

Antalya Kumluca Öğretmenevi

Antalya Serik Öğretmenevi

Antalya’nın Serik ilçesinde bulunan Serik Öğretmenevi, Antalya’da konaklamak için tercih edebileceğiniz öğretmenevlerinden bir tanesidir.

12 oda kapasitesine sahip olan Serik Öğretmenevi’nde odalarda televizyon, klima, tuvalet ve duş bulunmaktadır. Öğretmenevi, 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

Serik Öğretmenevi Adresi: Orta Mahallae Serik Caddesi No108 Serik ANTALYA
Serik Öğretmenevi Telefon Numarası: 0242 722 88 18 –  0 242 722 37 67

Antalya Serik Öğretmenevi

Antalya Manavgat’ta yer alan Manavgat Öğretmenevi, 2009 yılında mülkiyetinin kirasını ödeyemediği için açılan dava sonucunda boşaltılmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 yorum