Kaş Akçagerme Plajı Antalya

Antalya’nın Kaş ilçesinde bulunan Kaş Akçagerme Plajı, bölgenin mavi bayraklı plajlarından bir tanesidir. Yaklaşık 200 metre uzunluğundaki Akçagerme Plajı, küçük çakıl taşlarından oluşan bir kumsala sahiptir. Akçagerme Plajı, ilk olarak 2010 yılında temizliği sayesinde mavi bayrak ödülüne layık görülmüştür. Sonrasında sıklıkla yapılan kontrollerden geçmiş ve 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 yıllarında da mavi bayraklı sahil olarak kalmayı başarmıştır. Sığ bir deniz yapısına sahip olan Akçagerme Sahili, çocuklu aileler için de son derece uygundur.

Akçagerme Plajı, bir halk plajıdır ve işletmesi Kaş Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi tarafından yapılmaktadır. Plajda lisenin staj yapan öğrencileri çalışmaktadır. Son derece gelişmiş bir tesise sahip olan plaj, her geçen gün daha fazla ilgi görmekte ve standartlarını geliştirmektedir. Akçagerme Plajı’nda yiyecek-içecek fiyatları son derece uygundur.

Akçargerme Plajı’nda iki adet duba ve bir adet iskele bulunmaktadır. Otopark, voleybol sahası, spor alanı, çocuk parkı, restoran, plaj voleybolu sahası, basketbol sahası, amfi tiyatro, beach bar, havuz ve su kaydırakları bölgede bulunan hizmetlerdir.

Kaş Akçagerme Plajı
Kaş Akçagerme Plajı

Kaş Akçagerme Plajı’na Nasıl Gidilir ? Nerede ? Ulaşım

Akçagerme Plajı, Antalya’nın Kaş ilçesinde yer almaktadır. Kaş ilçe merkezine yaklaşık 3-4 kilometre uzaklıktaki Akçagerme Plajı, Antalya-Fethiye sahil karayolu üzerindedir. Kaş ilçe merkezinden toplu taşıma araçları ile Akçagerme Plajı’na ulaşım sağlamak mümkündür. Plajın tam konumuna Google Maps bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Akçagerme Plajı Telefon Numarası: 0 242 839 72 53

Şehirdeki bütün turistik noktaları Antalya Gezilecek Yerler başlıklı yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 yorum