TC59EOFMisafirhaneTesisleri

TŞOF Misafirhane Tesisleri

TŞOF Misafirhane Tesisleri ve tesisleri hakkında bilgilere bu yazımızdan ulaşabilirsiniz.

TŞOF Misafirhane Tesisleri

4 Nisan 1953 tarihinde kurulan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nun Türkiye genelinde 6 farklı tesisi bulunmaktadır. Bu tesislerin bir çoğunda konaklama hizmeti de verilmektedir. TŞOF tesisleri hakkında genel bilgilere, ulaşım-iletişim bilgilerine bu yazımızdan ulaşabilirsiniz.

TŞOF Ankara Konuk Evi

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nun Ankara’da bulunan konuk evi, Çankaya ilçesinde yer almaktadır. TŞOF Konuk Evi, 27 oda ve 46 yatak kapasitelidir. Odalar; 19 adet çift kişilik ve 8 adet tek kişilik oda şeklindedir.

TŞOF Ankara Konuk Evi’ndeki odalarda, elektronik kartlı giriş, klima, televizyon, oturma grubu, mini buzdolabı, telefon, saç kurutma makinesi, kablosuz internet bağlantısı ve balkon yer almaktadır. Konuk Evi’nde sadece kahvaltı hizmeti sağlanmaktadır. Konak evinin tam konumuna Google Maps üzerinden ulaşabilirsiniz.

TŞOF Ankara Konuk Evi Telefon Numarası: 0 312 466 20 17
TŞOF Ankara Konuk Evi Adresi: Fatma Aliye Sokak No: 1 Çankaya / Ankara

TŞOF Misafirhane Tesisleri: Ankara Konuk Evi
TŞOF Misafirhane Tesisleri: Ankara Konuk Evi

TŞOF Didim Tesisi

TŞOF Didim Eğitim ve Dinlenme Tesisi’nde 100 adet standart odanın yanı sıra 6 adet suit oda bulunmaktadır. Didim’in meşhur Altınkum Plajı’na 100 metre mesafede olan TŞOF Didim Tesisi’ndeki odalarda klima, banyo, telefon, televizyon ve minibar bulunmaktadır.

TŞOF Didim Tesisi Telefon Numarası: 0 256 813 66 99
TŞOF Didim Tesisi Adresi: Karakol Caddesi No:21 Altınkum – Didim / AYDIN

TŞOF Misafirhane Tesisleri: Didim
TŞOF Misafirhane Tesisleri: Didim

TŞOF Kırıkkale Tesisi

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nun Ankara-Samsun karayolu üzerinde bulunan Kırıkkale Tesisi, 2000 yılında 70 dönümlük bir arazi üzerinde kurulmuştur.

Yol güzergahında mola verilebilecek en iyi yerlerden olan TŞOF Kırıkkale Tesisi’nde; kahvaltı, televizyon salonu, lobi, resepsiyon, çamaşırhane, iç ve dış mekanda toplam 275 kişi kapasiteli restoran, 220 kişi kapasiteli çay salonu, 5 tane alışveriş merkezi ve 1 tane oto-market hizmet vermektedir.

TŞOF Kırıkkale Tesisi Telefon Numarası: 0 318 743 40 49
TŞOF Kırıkkale Tesisi Adresi: Ankara-Samsun Yolu Balışeyh Kangallı mevkii KIRIKKALE

TŞOF Misafirhane Tesisleri: Kırıkkale
TŞOF Misafirhane Tesisleri: Kırıkkale

TŞOF Sivrihisar Tesisi

TŞOF Sivrihisar Tesisi, 100 dönümlük arazi üzerine kurulmuştur. Tır, kamyon, otobüs gibi uzun yol şoförlerinin yanı sıra tüm halka açık olan Sivrihisar Tesisi’nde pek çok imkan bulunmaktadır.

7 gün 24 saat hizmet veren TŞOF Sivrihisar Tesisi’nde 32 adet tek kişilik, 20 adet çift kişilik, 4 adet suit oda bulunan konaklama binası yer almaktadır. Bunun haricinde 130 kişilik konferans salonu, fuaye, kütüphane, 250 kişilik lokanta, 150 kişilik kafeterya, 100 kişilik teras, 11 adet kamelya tesisin diğer hizmetleridir.

TŞOF Sivrihisar Telefon Numarası: 0 222 711 48 93
TŞOF Sivrihisar Adresi: Ankara-Eskişehir Yolu 134.Km. Eskişehir

TŞOF Misafirhane Tesisleri: Sivrihisar
TŞOF Misafirhane Tesisleri: Sivrihisar

TŞOF Kulu Tesisi

1997 yılında 30 bin metrekarelik alan üzerine kurulan TŞOF Kulu Tesisi, Ankara-Konya karayolu üzerinde yer almaktadır.

TŞOF Kulu Tesisi’nde 24 saat hizmet vermekte olan 150 kişi kapasiteli lokanta ve lahmacun salonu, 5 adet mağaza, ücretsiz tuvaletler, 80 tır kapasiteli otopark, helikopter pisti, toplantı, eğitim ve seminer salonu, kahvaltı sonu, kafeterya, kamelyalar, çocuk bahçesi, oto market, yıkama-yağlama istasyonu ve servis araçları bulunmaktadır.

TŞOF Kulu konaklama binası, 44 oda ve 88 yatak kapasitelidir. İki kişilik odalardan olan tesiste 24 saat sıcak bu bulunmaktadır.

TŞOF Kulu Tesisi Telefon Numarası: 0 332 653 61 99
TŞOF Kulu Tesisi Adresi: Ankara Konya Karayolu 84. Km., Kulu/Konya

TŞOF Misafirhane Tesisleri: Kulu
TŞOF Misafirhane Tesisleri: Kulu

TŞOF Kırşehir Tesisi

70 dönümlük arazi üzerine 2000 yılında inşa edilen TŞOF Kırşehir Tesisi, Ankara-Kırşehir karayolu üzerindedir.

38 adet tek kişilik, 8 adet çift kişilik ve 2 adet suit odası ile konaklama hizmeti de veren TŞOF Kırşehir Tesisi’nde kahvaltı ve televizyon salonu, 250 kişi kapasiteli lokanta, 150 kişi kapasiteli kafeterya, 30 yataklı şoför konuk evi, 300-350 kişilik düğün salonu, bir adet oto-market ve 7 adet alışveriş dükkanı bulunmaktadır.

TŞOF Kırşehir Tesisi Telefon Numarası: 0 386 224 33 76
TŞOF Kırşehir Tesisi Adresi: Ankara-Kırşehir Yolu 165.Km. Çayağzı Mevkii Kırşehir

TŞOF Misafirhane Tesisleri: Kırşehir
TŞOF Misafirhane Tesisleri: Kırşehir

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir