Terme Ulusoy Amazon Dinlenme Tesisleri

Samsun’un Terme ilçesinde bulunan Ulusoy Amazon Dinlenme Tesisleri, Samsun’dan Doğu Karadeniz tarafına yolculuk yaparken uğrayabileceğiniz yerlerden biridir. Terme Amazon Dinlenme Tesisleri,  bir benzinlik ve lokantaya sahip olmasının yanı sıra tesisin arka kısmında bulunan doğa alanı ile ön plana çıkmaktadır.

Samsun Terme Ulusoy Tesisleri’nde Aytemiz Petrol’e ait benzinlik bulunmaktadır. Doğu Karadeniz Bölgesi’ne giden veya o bölgeden gelen Ulusoy Turizm ve Varan Turizm otobüsleri bu dinlenme tesisinde mola vermektedir. Tesis içerisinde büyük bir lokanta hizmet vermektedir. Fiyatları, piyasa ortalamasında olan lokantanın hem içeride hem de dışarıda oturma yerleri bulunmaktadır. Ulusoy Amazon Tesisleri, Samsun Pidesi ile ünlüdür. Tesise gelmişken meşhur Samsun Pidesi çeşitlerinin tadına bakmanızı öneriyoruz.

Terme Ulusoy Amazon Tesisleri’nin en güzel bölümü, tesis arkasındaki dere kenarıdır. Buraya inşa edilen iskeleler, gölün keyfini çıkartmanızı sağlamaktadır. Yine bu bölgede çocuk oyun parkı ve koyun, ördek, tavuk gibi hayvanların bulunduğu bir kümes mevcuttur.

Terme Ulusoy Amazon Dinlenme Tesisleri
Terme Ulusoy Amazon Dinlenme Tesisleri

Terme Ulusoy Amazon Dinlenme Tesisleri’ne Nasıl Gidilir ? Nerede ? Ulaşım

Terme Amazon Dinlenme Tesisleri, Samsun-Ordu karayolunun 61.kilometresinde yer almaktadır. Samsun’un Terme ilçesinin Evci beldesi bölgesindedir. Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin tarafına giden Ulusoy ve Varan otobüsleri burada mola vermektedir. Minibüsle gitmek için ise Samsun’dan kalkan Terme-Evci minibüslerini kullanmanız gerekmektedir. Tesisin tam konumuna Google Maps üzerinden ulaşabilirsiniz. Şehirdeki bütün turistik noktalar için Samsun Gezilecek Yerler başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Ulusoy Amazon Dinlenme Tesisi Telefon Numarası: 0 362 887 8225

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 yorum