Turkiye Ogretmenevleri

Ögretmenevleri Konaklama ve Fiyat Bilgisi

Özellikle Ege ve Akdeniz gibi bölgelerinde tatil planı yaparken uygun fiyata konaklama seçeneği olarak öğretmenevi karşımıza çıkıyor. Türkiye’nin her ilinde ve hemen hemen her ilçe merkezinde bulunan öğretmenevi, konaklama için uygun fiyata hizmet alabileceğiniz yerlerdir.

Tatil Ana sitesi olarak gezilecek yerler hakkında bilgi vererek tatil rehberi oluşturmanıza yardım ederken, bir yandan da konaklama seçenekleriyle ilgili yazılar yazıyoruz. Özellikle az para harcayarak, düşük bütçe ile uygun bir tatil konaklaması için tercih edebileceğiniz yerlerden biri, öğretmenevidir. Bu sayfada sitemizde yer alan öğretmenevi bilgilerine ulaşabilirsiniz. Öğretmenevi hakkında güncel bilgiler, güncel fiyat listeleri, hizmetleri, adres ve telefon numaraları gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.

Öğretmenevinde Kimler Kalabilir?

Öğretmenevi, sadece öğretmen ve yakınlarına konaklama hizmeti sunan yerler değildir. Bu konuda genellikle buralarda öğretmenlerin kalabildiği düşüncesi hakimdir ve bu yanlıştır. Öğretmenevinde isteyen herkes konaklama yapabilir. Fakat öğretmenler başta olmak üzere devlet memurlarına çeşitli öncelikler ve ayrıcalıklar tanınmaktadır.

Öğretmenevleri
Öğretmenevleri

Türkiye Öğretmenevleri Listesi

Türkiye’nin hemen hemen her yerinde öğretmenevibulunmaktadır. Bu öğretmenevlerinin bir çoğu, konaklama hizmeti vermektedir. Konaklamanın yanı sıra kahvaltı ve akşam yemeği veren öğretmenevi de bulmak mümkündür. Bunlarda genellikle standart yatakların yanında televizyon, kablosuz internet bağlantısı, duş, tuvalet, dolap, telefon gibi temel demirbaşlar bulunmaktadır.

Öğretmenevinin konaklama fiyatlarının uygun olması, tercih edilmelerindeki başlıca nedendir. Şehirlere ve dönemlere göre değişen ücretler, 250 TL ile 1.000 TL arasındadır. Buna göre en güncel ve doğru bilgiye, konaklayacağınız yeri arayarak ulaşabilirsiniz.

Akdeniz Bölgesi’ndeki ve Ege Bölgesi’nde öğretmenevleri, özellikle yaz sezonunda yoğun ilgi görmektedir. Bu bölgelerdeki konaklamalar için genellikle önceden rezervasyon veya kura yöntemleri uygulanmaktadır. Aşağıdaki linklere tıklayarak, öğretmenevlerinin resmi sitelerine ulaşabilirsiniz:

Başkent Öğretmenevi

Batman Öğretmenevi

Tokat Öğretmenevi

Samsun Öğretmenevi

İzmit Öğretmenevi

Kahramanmaraş Öğretmenevi

Antalya Öğretmenevleri Listesi

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir