Barcelona Turlari

Barcelona Turları ile İbiza Turları Sizi Bekliyor!

Katalonya Özerk Topluluğu ve Barselona ilinin merkezi olan Barcelona, Barcelona turlarıylaeğlenmeyi seven ve gerçekten farklı lezzetler tatmak isteyenlerin ilk adresi olmalıdır. İspanya’nın Akdeniz kıyısındaki en önemli limanı olan Barcelona’da eşsiz bir tur keyfi yaşamak için seçimlerinizi ne kadar erken yaparsanız sizin için o kadar iyi olacaktır. Avrupa Birliği sınırları içindeki altıncı büyük şehir olan Barcelona’da hayal ettiğiniz muhteşem bir tur planlamak için seçimleriniz hemen yapmalısınız.

Barcelona Turları

Her ayın birinci hafta sonunda Poblenou’da kurulan Palo Alto Market’inden alışveriş yapabileceğiniz, tasarım objeleri, t-shirt, pizza, kahve ve daha pek çok şey satın alabileceğiniz harika bir şehirdir. Barcelona turları arasından seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Sizin için önemli olan şey tamamen güzellikleri gezip görmekse bilmeniz gerekir ki hava durumu kesinlikle göz atmanız gereken detaydır. Yağışlı zamanlara ya da çok sıcak zamanlarda özellikle tercih etmemenizi, bunun için hava durumunu özellikle kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

Gece hayatının oldukça eğlenceli yaşandığı, günün her saati her tarzdan eğlence seçeneğinin bulunduğu ve gezilip görülecek yerleri ile en eğlenceli turu yaşayabileceğiniz bir yerdir Barcelona ve Barcelona turları.

Barcelona Turları
Barcelona Turları

İbiza Turları

İspanya’ya gittiğiniz zaman mutlaka uğramanız gereken, Barcelona yönetiminde olan bir ada İbiza, doğal güzellikleri ile sizi büyüleyecektir. Balear Adaları’nın en büyüğü Mallorca olsa da aslında son 30 yıldır İbiza turizm açısından bütün adaları geçmiştir. Ulaşım kolaylığı ve en keyifli tur seçenekleri ile turistlerin dikkatini çekmektedir.

İbiza turları en çok eğlence sebebi ile tercih edilir. Avrupa dünyasının eğlence merkezi olarak adlandırılan İbiza gece hayatı ile ünlüdür. Aslında her sahilde her plaj barda ya da her sokak başında duyacağınız en farklı müzik seçenekleri ile kendiniz için harika seçimler yapabilirsiniz. Adanın her yerinde en güzel plajlarda denize girebilir, eğlenmek için farklı seçenekleri değerlendirebilir ve kesinlikle en keyifli tura çıktığınızı görebilirsiniz. Zaten deniz, kum ve güneş üçlüsünün olduğu yerde sıkıcı bir tatil yapamazsınız ancak güneşin enerjisinin içinize işlediği bu güzel ada da eğlenceli bir tatil planını hemen yapabilirsiniz.

Yaz akşamlarının bu güzel ada da nasıl geçeceğini siz de az çok anlayabilirsiniz. Kendiniz için bir iyilik yapın ve yaz tatili planlarınızı bu sefer İbiza turlarından yana yaparak, fırsatları mutlaka değerlendirin. sizi bekleyen en keyifli Barcelona turu arasından İbiza Turunu seçerek ülkenin en eğlence dolu adasında kendinizi bulabilirsiniz. Düşünün; her gün farklı bir eğlence her gün en lezzetli farklı tatlar ve tabi ki yılın en güzel zamanlarında sizi konuk edecek olan bu ülke için şimdiden araştırmalarınızı yapın. Keyfini çıkaracağınız başka bir tur içinde hem daha çok fikir almış olursunuz hem de gördüğünüz yerler içinde en çok beğendiklerinizi belki bir kez daha görmek istersiniz.

İbiza Turları
İbiza Turları

Gezilecek yerlerle ilgili bilgi almak için Tatil Ana sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir