tatil kredisi

Tatil Kredisi Veren Bankalar

Tatile çıkmak için erkenden plan yapan ve birikimi olmayanlar, bankaların tatil kredilerine başvurarak gerekli finansal kaynağı oluşturabiliyorlar. Özellikle erken rezervasyon yaptırmak isteyenlerin başvurduğu bankadan krediler seçeneği, kısa vadeli ödeme seçenekleri ile avantajlı bir hale gelebiliyor.

Birçok banka direkt olarak tatil kredisi adı altında kısa vadeli ödeme planları sunarak müşterilerinin tatil için gerekli olan finansmanı sağlıyor. Bazı bankalar ise tatil için verdiği krediyi, bireysel ihtiyaç kredisi başlığı altında sunuyor. Bu ihtiyaç kredisi başlığı altında eğitim, sağlık, beyaz eşya gibi farklı alışveriş seçenekleri de bulunuyor.

Bu yazıda tatil kredi veren bankları genel olarak derleyerek size bir rehber oluşturduk. Banka kredileri ile tatil bütçenizi oluşturup, taksitli ödemeler yapabilirsiniz.

Tatil Kredisi
Tatil Kredisi

Akbank Tatil Kredi

Akbank Tatil Kredi, ”Tatil Planlarınızı Ertelemeyin!” sloganı ile tatil kredi ihtiyacı olanlara sunuluyor. Yaza özel Akbank Tatil Kredi ile tatil harcamanızı yapıp, 3 ay sonra ödemeye başlıyorsunuz. Yani yaz tatilinin keyfini çıkarttıktan sonra kışın kredi borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Yapı Kredi Tatil Kredi

Yapı Kredi bankası tarafından Bireysel İhtiyaç Kredisi’nin alt başlığında sunulan Yapı Kredi Tatil Kredi, yurt içi ve yurt dışı seyahatleriniz için kredi seçenekleri sunmaktadır. YapıKredi tatil kredisini 48 aya varan farklı vade seçenekleriyle kullanabilirsiniz. Yapı Kredi Tatil Kredi için en yakın Yapı Kredi şubesine veya internet üzerinden başvurabilirsiniz.

Vakıf Bank Tatil Kredi

Tatil kredisi veren bir başka olan Vakıf Bank, bu krediyi Jolly Tur işbirliği ile müşterilerine sunmaktadır. Vakıf Bank veya bir başka bankanın kredi kartı ile yapmış olduğunuz Jolly Tur tatil paketi ödemelerini, 30 gün içerisinde Vakıf Bank’ın Jolly Tur Tatil Kredi ile taksitlendirebilirsiniz. Bu kapsamda 500 TL’den 3.000 TL’ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Vakıf Bank Jolly Tur Tatil Kredi’ni 3 aydan 24 aya kadar farklı vade seçenekleriyle ödemeniz mümkündür.

İş Bankası Tatil Kredi

Tatil kredi için ayrı bir başlık açmayan İş Bankası, bu krediyi İhtiyaç Kredisi başlığı altında sunmaktadır. Cep telefonu, bilgisayar, eşinizle yapmayı planladığı tatil gibi şeyler için kullanabileceğiniz İş Bankası İhtiyaç Kredisi için İş Bank şubelerinden, internet şubesinden, bankamatikten veya telefon şubesinden başvuru yapabilirsiniz.

ING Tatil Kredi

Tatil için kredi veren ING, tatil kredi %15 indirim ve bir gece konaklama kazanma şansıyla beraber güzel bir tatil fırsatı sunuyor. ING Bankası şubesilerinden başvuru yapabileceğiniz ING Tatil Kredisi, Geziloji firması ile ortak bir çalışma ile sunuluyor.

Fibabanka Tatil Kredi

İhtiyaç kredileri arasında tatil için kredi veren bir diğer banka ise Fibabanka. Tatil için gerekli finansal kaynağı 3.000 TL ile 20.000 TL arasında sunan Fibabanka, uygun vade ve faiz seçenekleri ile tatile gitmenize yardımcı oluyor.

Garanti Bankası Tatil Kredi

Tatil için gerekli olan krediyi Bireysel İhtiyaç Kredisi başlığı altında veren Garanti Bankası, 48 aya varan vade ve %1,14’ten başlayan faiz seçenekleri ile tatil için gerekli parayı almanıza yardımcı oluyor.

Gezilecek yerler hakkında bilgi almak için Tatil Ana sitesinin ana sayfasına bakabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir