Pattaya Gece Hayati

Pattaya Gece Hayatı

Tayland’ın önemli şehirlerinden biri olan ve Pattaya gece hayatıyla öne çıkan Pattaya şehri, başkent Bangkok’un 165 kilometre kadar güney doğusunda yer almaktadır. Tayland Körfezi kıyısında, bir liman kenti olan Pattaya, kendi kendini yöneten özel belediye statüsündedir.

1950’li yılların sonlarına doğru küçük bir balıkçı köyü olan Pattaya, 1978 yılında şehir olmuş ve çok hızlı bir büyüme göstermiştir. Özellikle gece hayatı ile ilgi çeken şehrin kalbi, Walking Street’tir. Tayland’da eğlence hayatının en yoğun olduğu yerlerden biri olan Walking Street’te  rock, pop, hard, striptiz, gay gibi her çok çeşitli eğlence mekanları ve gece klüpleri bulunmaktadır.

2005 yılında 5.4 milyon turist ağırlayan Pattaya’nın bu kadar ilgi görmesinin sebebi, yoğun bir şekilde seks turizminin yapılmasıdır. Doğu Asya, Rusya ve Avrupa’nın birçok ülkesinden gelen turistler, Pattaya’nın seks hayatını görmek istemektedir. 2015 yılı istatistiklerine göre şehirde 2.000 otel ve 136.000 oda bulunmaktadır.

Pattaya Turları

Pattaya, geçmişi aslında çok da eskilere uzmanyan ancak kısacık bir zamanda Tayland’da tam anlamıyla turizm cennetine dönüşen bir sahil şehridir. Güzel plajlarda deniz-kum-güneş üçlüsünün tadını çıkarıp Yüzen Pazar ve Hakikat Tapınağı gibi mekânlarda Uzak Doğu kültürünün derinlemesine keşfedilebileceği Pattaya turları ise farklı bir tatil hayali olanlar için harika bir fırsattır. Uzak Doğu’nun gözde ülkesi Tayland’ın popüler şehri Pattaya’da düzenlenen ve dikkatinizi çekeceğini düşündüğümüz bazı tur paketleri;

Tüm herşey dahil ve İstanbul Çıkışlı Pattaya Turları için tıklayın.

Pattaya Gece Hayatı

Şehirde bulunan disko ve gece kulüpleri, yüksek teknolojili ses ve görüntü sistemlerine sahiptir. Dünyaca ünlü DJ’lerin sahne aldığı mekanlarda denizcilerden iş adamlarına öğrencilerden emeklilere kadar her kesimden insan gelmektedir. Hayat kadınları ve transseksüeller, Pattaya’nın barlarında ve sokaklarında müşterilerini beklemektedir.

Pattaya Gece Hayatı
Pattaya Gece Hayatı

Pattaya GoGo Barları

Şehrin en ilgi çekici barları, GoGo olarak adlandırılan barlardır. Walking Street başta olmak üzere Pattaya GoGo barlarını şehrin her yerinden görmeniz mümkündür. GoGo barlar, çıplak veya yarı çıplak Tayland kızlarının striptiz yaptığı mekanlardır.

Bar sandalyelerinde veya striptiz direklerinin yanına oturabileceğiniz bu mekanlarda genellikle tekno müzikler çalınmaktadır. Son zamanlarda popülerliğini arttıran bu mekanlarda satılan içeceklerde sıkça Happy Hour yapılmakta ve %50 indirim sunulmaktadır.

GoGo barlardaki dansçı kızlar, diğer barlarda olduğu gibi müşterileriyle para karşılığında birlikte oluyor. Fakat GoGo kızları, diğer kızlara göre daha fazla ücret alıyorlar. Kızları bardan çıkartmak istediğiniz zaman, parasını ödüyorsunuz. Bölgedeki barların konumunu öğrenmek için Google Maps linkine göz atabilirsiniz.

Pattaya GoGo Barları
Pattaya GoGo Barları

Pattaya Gece Hayatı Videosu

YouTube video
Phanom Rung Tarihi Parkı başlıklı yazımızdan bölgedeki turistik lokasyon hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir