Adana M1 Real AVM

Adana Alışveriş Merkezleri

Adana alışveriş merkezleriyle ilgili merak ettiklerinizi bu yazımızda bulabilirsiniz. Türkiye’nin en kalabalık şehirlerinden Adana, 2 milyondan fazla nüfusa sahiptir. Ülkenin önde gelen ticaret ve kültür merkezlerinden olan Adana’da 2018 yılı itibariyle 3 adet alışveriş merkezi bulunmaktadır.

Adana Alışveriş Merkezleri

Seyhan ilçesinde yoğunlaşan nüfusunda sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için, bölgeye 2 adet avm inşa edilmiştir. Şehirdeki diğer avm ise Yüreğir ilçesinde bulunmaktadır. Adana gezilecek yerler listesinde birçok turizm noktası bulunmaktadır. Bununla birlikte şehrin yöresel yemeklerini denemek, turistlerin ilk tercih ettiği aktivitelerin başında gelmektedir.

Adana’nın dillere destan yöresel yemeklerini tadıp, gezilecek yerlerini gezdikten sonra kalan vaktinizde şehirdeki alışveriş merkezlerinde vakit geçirebilirsiniz. Adana alışveriş merkezleri listesine alt kısımdan ulaşabilirsiniz.

M1 Alışveriş Merkezi

Metro Properties tarafından inşa edilen 9 alışveriş merkezinden biri olan Adana M1 AVM, Adanalılar tarafından daha çok Real olarak adlandırılmaktadır. Bunun nedeni, alışveriş merkezinde bulunan Real Hipermarket’tir.

Adana’da her mevsim vakit geçirebileceğiniz M1 AVM’de Media Markt, Koçtaş, Cinemaximum, LC Waikiki, Mudo City, Ayakkabı Dünyası, Boyner, YKM, Zara, Marks&Spencer, Gap, Mango, Koton, Teknosa, Goldpark ve Paşabahçe gibi birçok ulusal ve uluslararası marka bulunmaktadır. Adana alışveriş merkezlerinden M1’in konumuna Google Maps üzerinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Yeni Mah.Öğretmenler Bul. 87071 Sk.No:5 Seyhan/ Adana
Telefon: 0322 271 01 18

M1 Adana Alışveriş Merkezleri
M1 Adana Alışveriş Merkezleri

Optimum Alışveriş Merkezi

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından 8 Nisan 2011 tarihinde hizmet vermeye başlayan Optimum AVM, Adana’daki alışveriş merkezlerinden biridir. Geniş alanı ve modern mimarisiyle dikkat çeken Optimum AVM, manzaraları bir teras bölümüne sahiptir.

Seyhan Nehri ve Hilton Otel kavşağına bakan Optimum AVM, 145.000 metrekarelik bina alanına sahiptir. AVM içerisinde Zara, Decathlon, 5M Migros, Avşar Sineması gibi toplamda 160 marka bulunmaktadır.

Adres: Hacı Sabancı Bulvarı No:28 Yüreğir, Adana
Telefon: 0850 207 57 67

Adana Optimum Alışveriş Merkezi
Adana Optimum Alışveriş Merkezi

Park Adana Alışveriş Merkezi

130 milyon TL harcanarak MT Gayrimenkul tarafından inşa edilen Park Adana AVM, Adana’nın en yeni alışveriş merkezlerindendir. Modern mimarisiyle dikkat çeken alışveriş merkezinde doğal şelaleler, tematik eğlence merkezi, ateşli şov havuzu ve geniş mekanlar bulunmaktadır.

Adres: Sakarya Mahallesi 55016. Sokak 8-A, Seyhan/Adana
Telefon: 0 322 333 20 00

Park Adana Alışveriş Merkezi
Park Adana Alışveriş Merkezi

Şehirdeki turistik yerlerden biri hakkında bilgi almak için Adana Taşköprü başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir