night club

Kıbrıs Lefke Night Club

Kıbrıs Lefke night club mekanları hakkında merak ettiklerinizi bu yazıda bulabilirsiniz. Kuzey Kıbrıs’ın en batısında yer alan Lefke, önceden Güzelyurt’a bağlıyken sonradan ilçe statüsü kazanmıştır. Bölgenin sonradan ilçe olması, eğlence hayatının diğer bölgelere göre daha geride olmasına neden olmuştur. Lefke bölgesinde, Kıbrıs’taki diğer bölgelere daha az sayıda night club bulunmaktadır.

Kıbrıs Lefke Night Club

Lefke ilçesinde daha önce Gemikonağı girişindeki Yakamoz Night Club ve Yeşilyurt beldesinin çıkışındaki Irros Night Club ile birlikte toplam 2 gece kulübü hizmet vermekteydi. Gemikonağı Pier Port Restorant’ın bulunduğu yerde hizmet veren Yakamoz Gece Kulübü’nün 2016 yılında kapanmasıyla birlikte, 2018 yılı itibariyle ilçede hizmet veren night club sayısı 1’e düşmüştür.

Irros Night Club

Kıbrıs Lefke Night Club: Irros
Kıbrıs Lefke Night Club: Irros

Güzelyurt’tan Lefke’ye giderken Yeşilyurt ile Gemikonağı’nın arasında yolun sağında bulunan Irros Night Club, deniz kenarında bulunmaktadır. Bölgedeki küçük gece kulüplerinden biri olan Iros Night Club, ormanlık bir alanın içerisindedir. Konum olarak Cengiz Topel Devlet Hastanesi’nin hemen yanındadır. Bölgenin tam konumuna Google Maps üzerinden ulaşabilirsiniz.

Gece şovları için giriş ücretinin 50 TL olduğu mekana gündüz girişleri için ücret ödenmemektedir. Gece kulübünün hemen karşı tarafında pansiyon tarzında 2 katlı bir bina bulunmaktadır. Gece programı saat 21:00’de başlamakta ve 01:00’de bitmektedir. Gecelik program ise 01:00-09:00 saatleri arasındadır. Irros Night Club’daki gündüz programının saatleri ise 11:00-17:00 arasıdır. Saatlik konsomatris görüşme ücretleri, 400 TL’den başlamaktadır ve 1.000 TL’ye kadar çıkmaktadır.

Kıbrıs’taki night club mekanları hakkında genel bilgi almak için Kuzey Kıbrıs Gece Hayatı başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 yorum