Cruise Tatili

Cruise Tatili Yapmak İçin En Geçerli 5 Neden

Denizin ortasında kendinizi özgür hissetmek ve masmavi sularla iç içe bir tatil geçirmek istiyorsanız mutlaka cruise tatili deneyimlemenizi öneriyoruz. Cruise turları sayesinde konfor ve özgürlüğü aynı çatı altında buluşturabilir ve hayatınız boyunca unutamayacağınız bir yurtdışı tatili deneyimi yaşama şansı yakalayabilirsiniz. Hayatınızda bir kere de olsa cruise gemi turuna çıkarak kendinizi ödüllendirmeli ve bu tatil stilini yaşamalısınız.

Ege ve Akdeniz’den kalkan cruise gemileri lüks, eğlenceli ve unutulmaz bir imkanı sağlıyor. Eğer gemi tatili konusunda çekinceleriniz varsa kafanızdaki bütün soru işaretlerini bırakın ve bu yaz mutlaka cruise ile tatile çıkın. Bu yolculukta her tatil anlayışına uygun bir aktivite mevcut. Tatilde eğlenmeyi, müzik dinlemeyi seviyorsanız geminin eğlence alanlarında dans edip, müzik dinleyebilir veya sessiz sakin tatillerden hoşlanıyorsanız da dinlenme odasında masmavi manzara eşliğinde kitabınızı okuyabilirsiniz.

Konforlu Olması

Cruise turlarının en sevdiğimiz yanı konforu oluyor. Yüzen otel dedikleri cruise gemilerinde yüzme havuzu, restoran, market hatta kuaför hizmeti bile bulunabiliyor. İhtiyacınız olacak her şeyi el altında bulabileceğiniz Cruise gemi turu sizlere pratik bir tatil sunuyor. Siz havuz başında güneşlenirken sadece manzaraya odaklanan geri kalan her şeyi cruise ekibi sizin için hallediyor olacak.

Restoran seçmek, otel araştırmak gibi sorunlardan uzakta sadece kendinize ve ailenize odaklanabileceğiniz bu turlar sayesinde tatilinizin daha dolu dolu geçtiğini göreceksiniz. Cruise turlarına ailenizle birlikte gidiyorsanız çok rahat edeceksiniz. Özellikle çocuklu aileler için birçok farklı aktiviteye sahip cruise turları çocuklarınızı eğlendirerek tatilinizin daha keyifli geçmesine yardımcı oluyor. Çocuklara özel oyun odaları ve kaydıraklı yüzme havuzları çocukların en çok zaman geçirdiği alanların başında geliyor.

Yüzen Otel Hissi: Cruise Tatili

Cruise Tatili
Cruise Tatili

Cruise gemi turları konusunda aklınızda bir çekince varsa bu geziye çıktığınız anda bütün endişelerinizin kaybolduğunu göreceksiniz. 5 yıldızlı otelin lüks imkanlarını aratmaya cruise gemisi sizlere ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor. Yatak odanızın penceresinden uçsuz bucaksız mavi denizi izlerken bir yandan da odanıza getirilen kahvaltınızı yiyebilirsiniz. SPA servisi sayesinde dinlenirken rahatlama şansı da bulabilirsiniz. Gemi turunun otellere göre daha cansız geçtiğini düşünmeyin. Akşam saatlerinde başlayan eğlenceler sabahın ilk saatlerine kadar devam ediyor.

Cruise gemisinde siz nasıl zaman geçirmek isterseniz, modunuza göre bir aktivite bulmanız mümkün! Sinema odalarında en yeni filmleri izleyebilir veya cruise gemisinin gece kulübünde sabahlara kadar dans edebilirsiniz. Her şey dahil hizmetiyle servis veren gemi turları sayesinde tatil boyunca lezzetli yemeklerden de geri kalmayacaksınız.

Ekonomik Olması

canstockphoto24336575

Cruise gemisi tatil paketlerine erkenden rezervasyon yaptırırsanız lüks otellerden daha uygun fiyatlara yer bulabilirsiniz. Erken rezervasyon indirimi veya son dakika indirimlerini takip ederek bütçenize uygun bir Cruise tatili turu mutlaka bulabilirsiniz. Unutmayın, gemi turlarıyla gezmek başka hiç bir tatilinize benzemeyecek. Profesyonel rehberlik hizmeti sunan turlar sayesinde gittiğiniz yerin kültürünü ve tarihini araştırmanıza gerek kalmadan öğrenebilir, görülmesi gereken yerleri rehber aracılığıyla ziyaret edebilirsiniz.

Tur paketi fiyatlarına dahil olan müze giriş ücretleri ve ulaşım masraflarıyla birlikte gemi turuyla seyahate çıkmak diğer alternatiflere göre bazen daha ekonomik olabiliyor. Bu nedenle tatile çıkmadan önce erkenden detaylıca araştırma yapmanızı öneriyoruz. Cruise tatili gemi turlarını internetten araştırarak her zaman daha ekonomik fiyatlarla karşılaşabileceğinizi unutmayın.

Benzersiz bir Deneyim

greece santorini mom and kid

Seyahat etmeyi seven ve özgür yaşam stilini seviyorsanız cruise gemi turları tam size uygun olabilir. Gemi tatiline çıktıktan sonra bu tam bana göreymiş diyeceğinizi şimdiden tahmin edebiliyoruz. Ülkemizin yanı başındaki cennet köşesi olan Yunan Adaları’nı cruise gemisiyle gördükten sonra bu tatiliniz unutulmayacak anılar listesinde ilk sıraya çıkacak. Yunanistan Adaları için uygulanan vizesiz gemi turları sayesinde vize sorunuyla uğraşmadan Yunan Adaları’nı ziyaret edebilir ve komşu ülkenin güzellikleriyle tanışabilirsiniz. Yunan Adaları turunda yiyeceğiniz yemeklerin tadı uzun süre damağınızdan kaybolmayacak. Adaların geleneksel mezeleri, taze balıkları ve Yunanistan’ın milli içkisi Uzo’yu denemeden tatilden dönmeyin.

Vizesiz cruise tatili turunda tanışacağınız yeni arkadaşlarınızla ömür boyu süren dostluklara yelken açabilir, tatilin her anını dolu dolu geçirebilirsiniz. Güneş batımını cruise gemisinden izlemek tatilinizin en göz alıcı hatırası olabilir. Bu anıları tatiliniz boyunca fotoğraflamayı unutmayın.

Her Sabah Başka Liman

Cruise tatili yapmanın en güzel yanlarından biri de siz uyurken bedeninizin bambaşka ülkelere doğru yol almasıdır. Sabah gözlerinizi açtığınızda yeni bir liman ve yeni bir şehre varacağınız bu mavi yolculukta hem dinlenmiş olacak hem de dinlenirken yeni yerlere doğru yelken açacaksınız.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir