Tarsus Oteller Konaklama

Mersin Tarsus Oteller ve Konaklama Rehberi

Mersin’in turistik ilçelerinden biri olan Tarsus, özellikle yaz döneminde Tarsus otelleriyle yerli ve yabancı turistleri ağırlamaktadır. Gezilecek yerlerin fazla olmasıyla öne çıkan ilçede, çeşitli konaklama seçenekleri bulunmaktadır. Tarsus, pansiyon işletmeleri bakımından biraz zayıf kalsa da bölgede ziyaretçilere hizmet veren oteller, konaklama taleplerine yanıt vermektedir.

Mersin ilinde yer alan Tarsus ilçesi, diğer illerle de bağlantı sağlanabilen merkezi bir konumda yer almaktadır. Mersin, Adana, Pozantı, Çamlıyayla ile çevrili ilçe ayrıca Akdeniz ile de kıyısı bulunmaktadır. Turizm yönünden oldukça zengin olan bu ilçe Atalar, Bahşiş, Yeşiltepe, Gülek ve Yenice beldelerinden oluşmaktadır.

Mersin Tarsus Oteller

Doğal güzellikleri ve coğrafi konumundan dolayı, Yeni Taş Çağı’ndan itibaren yerleşim bölgesi olarak kullanılan Tarsus ilçesinde gezilecek yerlerin sayısı 30 dan fazla olması da bu ilçeye olan ilgiyi oldukça arttırmış ve dolayısıyla ziyaretçileri için de konaklama arayışını beraberinde getirmiştir.  Tarsus ilçesinde konaklayabileceğiniz, otel, pansiyon, konak ve hoteller hakkında ayrıntılı bilgiye yer vereceğimiz bu yazımızda daha fazla ayrıntı için sayfamızı takip edebilirsiniz.

Tarsus Konak Efsus Butik Otel

Tarsus Konak Efsus Butik Otel, 180 yıllık tarihi yapısını korumaktadır. 1 adet süiti ve ayrıca 7 farklı şekilde dizayn edilmiş standart odaya sahiptir. Ayrıca kahvaltı, alakart, sinema, toplantı salonu da bulunan butik otel birbirinden farklı dekorasyonları dikkat çekmektedir.

Tarsus Konak Efsus Butik Otel’de konaklayabilmek için önceden rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.

Tarsus Konak Efsus Butik Otel Adresi: Kızılmurat Mah. Tarihi Evler Kemal Tursunbay Sk. No 31. Tarsus / Mersin
Konak Efsus Butik Otel Telefon Numarası: 0 324 614 08 07
Konak Efsus Butik Otel  Mail: [email protected]
Konak Efsus Butik Otel İnternet Sitesi: www.konakefsus.com

Tarsus Konak Efsus Butik Otel
Tarsus Konak Efsus Butik Otel

Tarsus Eshab-ı Kehf Otel

Tarsus Esehab-ı Kehf Oteli, Yedi Uyurlar Mağarası’nın hemen yanında inanç turizmi açısından konumlandırılmış standart odalara sahip mütevazı fakat kaliteli bir otel olarak hizmet vermektedir. Tam olarak fiyat bilgisi için ve otel hakkında daha fazla bilgi için oteli arayabilirsiniz.

Tarsus Eshab-ı Kehf Otel Adresi: Eshab-ı Kehf Külleyisi Dedeler Köyü No: 235 Tarsus/ Mersin
Tarsus Eshab-ı Kehf Otel Telefon Numarası: 0 324 656 04 44
Tarsus Eshab-ı Kehf Otel Mail: [email protected]
Tarsus Eshab-ı Kehf Otel İnternet Sitesi: www.eshabikehfotel.com

Tarsus Eshab-ı Kehf Otel
Tarsus Eshab-ı Kehf Otel

Tarsus Elif Hatun Konağı

Tarsus’un tarihi yapısını bünyesinde bulunduran ve şehir merkezinde yer alan Elif Hatun Konağı 12 standart oda, alakart, kahvaltı, toplantı ve sinema salonları ile hizmet vermektedir. Konaklama ücretleri dönemlere göre farklılık gösterebilir. Otel hakkında ve konaklama ücretleri hakkında bilgi için otel bilgileri;

Elif Hatun Konağı Adresi: Şehitkerim Mah. 3416 Sk. No: 28 Tarsus / Mersin – TÜRKİYE
Elif Hatun Konağı Telefon Numarası: 0 324 666 00 03
Elif Hatun Konağı İnternet Sitesi: www.elifhatunkonagi.com.tr

Tarsus Elif Hatun Konağı
Tarsus Elif Hatun Konağı

Tarsus Zorbaz Hotel

Eshab-ı Kehf Mağarası’nın yanında yer alan Zorbaz Otel standart, aile ve süit oda seçenekleri ile hizmet vermektedir. İnternet üzerinden rezervasyon yaptırabileceğiniz gibi telefon ile de rezervasyon yapma imkanı sunmaktadır. Tarihi bir bölgede yer alan otel hakkında ayrıntılı bilgi almak ve rezervasyon yapmak için Tarsus Zorbaz Hotel gerekli bilgiler;

Tarsus Zorbaz Hotel Adresi: Kızılmurat Mahallesi 2716 Sokak No:2 Tarsus/Mersin
Tarsus Zorbaz Hotel Telefon Numarası: 0 324 613 40 40
Tarsus Zorbaz Hotel Mail: [email protected]
Tarsus Zorbaz Hotel İnternet Sitesi: www.tarsuszorbazotel.com

Tarsus Otelleri Zorbaz Otel
Tarsus Otelleri Zorbaz Otel

Tarsus Belediyesi Kent Oteli

Tarsus belediyesi tarafından düzenlemesi yapılarak 2015 yılının Ekin ayında hizmete açılan otel, şehir merkezinde yer almaktadır. Tarsus Belediyesi Kent Oteli hakkında ayrıntılı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için gerekli bilgiler;

Tarsus Belediyesi Kent Oteli Adresi: Tozkoparan Mah. Kasım Gülek Bulv. Yeni Belediye Tesisleri
Tarsus Belediyesi Kent Oteli Telefon Numarası: 0 324 616 25 15

Tarsus Belediyesi Kent Oteli
Tarsus Belediyesi Kent Oteli

Bölgedeki önemli turistik noktalarından olan şelaleyle ilgili bilgi almak için Tarsus Şelalesi başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz. Şelalenin tam konumuna Google Maps üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir